Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterii noi LTO 40Ah Yinlong

0 stars: 0.00 din 0 pareri

550 lei Lei
Brand
66160
Out Of stock
Descriere
O baterie cu durata de viata minima 25 ani? Da, teoretic, cu pana la 30 000 de cicluri, va poate servi 80 de ani (un ciclu pe zi).

Tehnologie pe baza de titanatul de litiu (Li4Ti5O12, denumit LTO in industria bateriilor) este o tehnologie promitatoare pentru aplicatii cu cerinte ridicate, cum ar fi rata de curent mare de incarcare si / sau descarcare, durata de viata lunga si conditiile de temperatura extreme.

Siguranta, stabilitate: LTO ofera avantaje in termeni de putere si stabilitate chimica. Bateriile LTO au tensiune mai mica: intre 2,8V si 1,5V (tensiunea nominala este de 2,3V). Cu toate acestea, tensiunea de functionare mai mica aduce avantaje semnificative din punct de vedere al sigurantei si longevitatii.

Incarcare si descarcare rapida: in plus, aceste baterii pot fi incarcate rapid. Datele arata ca aceste baterii pot fi incarcate in siguranta la rate mai mari de 5C. Aceasta inseamna ca bateria poate fi incarcata in mai putin de 10 minute. Rata maxima de incarcare si descarcare este de 10C, deci in acest caz este de 400A!

Eficienta ridicata: Bateriile LTO au, de asemenea, o gama mai larga de temperatura de functionare si o eficienta de reincarcare mai mare de 98%. Gama larga de temperatura de functionare: bateriile bazate pe LTO ofera performante mult mai bune la temperaturi scazute comparativ cu alte baterii pe baza de Litiu sau plumb. Intervalul de temperatura ambianta este de -50 C la 65 C.
Ciclul de viata extrem de durabil: durata de viata mare a ciclului si capacitatea de rata ridicata a bateriilor LTO aduc, de asemenea, avantaje unice in aplicatiile in care este necesara o durata de viata maxima a ciclului. Folosind aceste celule in mod corespunzator, puteti depasi cu usurinta 25.000 de cicluri de viata.

Greutate: 1230 grame.
Bateriile sunt originale, noi, livrare din stoc, marca Yinlong.
Avem BMS-uri Daly pentru ele (incarcator-protectie).
Pret informativ.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura